Red Velvet lakonan Alif Satar dan Neelofa

Terbaru Cube Film Sdn Bhd telah menerbitkan drama Red Velvet arahan Hadith Omar. Drama ini adaptasi novel karya Acik Lana. Akan bersiaran selama 20 episod pada hari Isnin hingga Khamis di Astro Ria jam 10.00 malam.

Red Velvet poster

Para Pelakon

Alif Satar, Neelofa, Hafidz Roshdi, Amira Othman, Nina Nadira, Sharifah Shahora, Alif Hadi, Hani Nazrina, Nasz Sally, Qara Lyana, Nadya Syahera, Fatin Afeefa.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15
Episod 16 Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
**Backup files sini..

Sinopsis Red Velvet

Helena tidak mempedulikan tohmahan mahupun kata-kata nista orang sekeliling bila dia ingin berkahwin dengan Fareeq yang merupakan suami orang, isteri kepada Suhaila. Perhubungan mereka dapat dihidu oleh Dato Fauzan lalu mencadangkan Helena dihantar ke luar negara untuk menyambung pelajaran. Helena yang enggan, nekad melarikan diri dan merancang berkahwin dengan Fareeq. Malangnya, Fareeq tidak menepati janjinya menyebabkan Helena kecewa setengah mati.

Dalam mengharungi kehidupannya yang huru-hara, Helena bertemu dengan Izzat yang sinis, ego, berlagak tak bertempat. Semua ini menambahkan kekusutan di kepala Helena. Baker bajet hot yang bekerja di bakeri cabuk itu sentiasa mencari pasal dengan Helena. Ada sahaja yang tak kena di matanya. Dan keadaan semakin tegang apabila keadaan memaksa Helena bekerja dengan Izzat di bakeri yang sama. Hinggalah, hati mereka bertaut dengan kasih. Namun, rahsia Helena terbongkar sewaktu mereka berdua asyik menyulam cinta. Macam mana bila lelaki yang anti homewrecker, berdepan dengan homewrecker itu sendiri?

Saksikan drama Red Velvet setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10 malam di saluran Astro Ria.

+ comments + 12 comments

31 October 2017 at 08:20

admin...kenapa red velvet episod 4 x boleh nak tengok...kenapa block?? please uploadkan..

1 November 2017 at 05:39

kenapa block? bukan admin block.. astlo la tu report.. hosting block.

Server1 masih ok.. n download link msh bleh

1 November 2017 at 20:56

Episod 7 tak boleh download ke admin ? Sy dah try banyak kali nie

4 November 2017 at 10:06

epi 4 mane??? :(

6 November 2017 at 05:00

Kenapa ep 8 x boleh tgk?

6 November 2017 at 07:53

admin mne pegi fb kepala bergetar? cari xjumpaa..

6 November 2017 at 15:25

Ep9 tak ada ke? Huhu

6 November 2017 at 18:28

episod 9 xder lg ye??

7 November 2017 at 09:04

Knp x update ep mr hijab

7 November 2017 at 16:25

Admin, episode 10 can't view. Huhu...

14 November 2017 at 17:37

Admin
episode 14 tak der lagi ye?

Post a Comment

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar